2. ÅRIGT ELEVFORLØB

Elevplan til elevintra BOLD 1000x300px.jpg
 
 

ADGANGSKRAV

For at blive elev hos Imerco skal du have en af følgende uddannelser:

  • HG2

  • GF2 (1 årig)

  • EUX (2 årig)

  • EUD Business

  • STX, HF, HTX*

  • HHX

*  Husk 5 ugers grundforløb

Læs mere på WWW.BROCK.DK

 

 
 

SKoleforløb

I din elevtid gennemgår du et 2-årigt elevforløb med 4 x 2 ugers skoleophold sammen med andre Imerco-elever. På skolen vil du blandt andet dygtiggøre dig inden for produktkendskab, salg og service samt drift.

Når du er på skole, bor du på skolen men kommer naturligvis hjem i weekenderne. Du bliver både undervist af skolens undervisere samt ansatte fra Imercos eget hovedkontor. Derudover så forsøger skolen altid at få besøg af nogle af vores leverandører.

HR afdelingen hos Imerco har et tæt samarbejde med skolen, og den ansvarlige HR-Partner vil komme på besøg min. 2 gange i løbet af de 2 år du er i lære.

Første skoleophold er først i foråret 2019. Ovenfor er skitseret et eksempel på elevforløb hos Imerco. Vi forbeholder os ret til at ændre i ugerne, men vil altid holde eleven og butikken opdateret.

Adresse til skolen: Rådhusgade 56 – 8300 Odder

Læs mere om skolen her

Odder_800x329px.jpg
 

kom godt fra start

Ansættelse og opstart i butikken mellem 1. august og 15. september.

Introduktion for alle nye elever foregår i uge 40, hvor vi planlægger 5 spændende dage med salgstræning, leverandør-besøg og teambuildings aktiviteter.

Da vi er rigtig mange elever der samles på een gang, afholdes introduktionsugen på Handelsskolen Skåde som ligger uden for Aarhus.

Adresse til skolen: Skåde Skovvej 2 -  8270 Højbjerg

Læs mere om skolen her

Handelsfagskolen_800x417px.jpg