5706447036408_miljo_sam_forlaenget_800x356px.jpg

FREMTIDSMULIGHEDER

Fremtidsmulighederne hos Imerco er mange.

Hos Imerco er vi stolte af flere gange om året at kunne fejrer jubilæer, da mange af vores medarbejdere er startet som elev. De elever som brænder for jobbet vil vi altid forsøge at beholde, men som udgangspunkt bliver det ikke i den butik hvor de er udlært. Vi mener nemlig det er sundt at prøve noget nyt.

På modul 4 vil den elevansvarlige for hovedkontoret komme på besøg, og der får eleven mulighed for at kommer med ønsker om fremtiden. Nogen ønsker at gå hele vejen, mens andre ønsker at fortsætte som salgsassistent. Alt er muligt og alt er lige rigtigt.

 
 

 

fremtidsmuligheder

Hos Imerco er vi mere end 1.500 ansatte. Det betyder, at der er mange forskellige jobmuligheder i vores butikker men også på hovedkontoret.

Ledige stillinger slås også op internt, således at det er muligt at følge med, og eventuelt skifte butik eller søge ind på hovedkontoret.

I Imerco er der fokus på fagligheden og uddannelse af egne medarbejder.

 
 
 

Karrieremuligheder

Elev
Som elev indgår du i butikkens salgsteam og skal på to år lære alle funktioner, der vedrører salg og drift af butikken.

Salgsassistent
Når du er udlært, kan du få job som salgsassistent. Salgsassistenten har forskellige ansvarsområder i butikken.

Salgsleder
Som salgsleder er du butikkens ”salgsdynamo” og er ansvarlig for kundefokus, træning af kolleger og kampagneklargøring.

Souschef
Som souschef er du butikschefens højre hånd og stedfortræder.

 

Butikschef
Det er butikschefens ansvar, at butikken leverer den gode Imerco-service og fungerer, både administrativt og personalemæssigt.

Foto julie.jpg
 

 

hovedkontoret

Direktionen sidder på vores hovedkontor  i Herlev. På samme adresse findes vores Webshop. Derudover har vi et Centrallager i nærområdet.

På hovedkontoret er der ansat ca. 100 personer, som beskæftiger sig med indkøb, varesupport/logistik, økonomi/regnskab, It-support, HR, marketing og kundeservice.

 
domicil_800x593px.jpg