IM_L1100704 VARER BORD_800x385px.jpg

IMERCOS HISTORIE

Det var 28 driftige og visionære isenkræmmere, som i 1928 mødtes for at etablere et landsdækkende indkøbssamarbejde, som skulle sikre forbrugerne bedre og billigere varer. Historien har vist, at det var en god idé. 

Hos Imerco er vi stolte af vores historie. Men vi hviler ikke på laurbærrene. I dag er Imerco fordelt over hele Danmark med mere end 180 Imerco og Imerco Home butikker og webshoppen imerco.dk.

Visionen

Imercos vil være Danmarks bedste inden for køkkenudstyr, borddækning, boligtilbehør og gaver gennem et bredt online sortiment og inspirerende butikker landet over.

Missionen

Imercos mision er at give kunderne "appetit på livet"

 
 
 
 

lANDSDÆKKENDE KÆDE

Imerco er Danmarks eneste landsdækkende isenkramkæde.

For mere information se her.

IM_L1100707 logo_455x518px.jpg
 

vores værdier

Imerco ønsker at være en åben og troværdig virksomhed. Derfor har vi en vision, en mission og en række værdier, der bygger på nøgleordene: indsigt, initiativ og interesse. Dem kan du læse meget mere om vores hjemmeside.

 
 

organisationen

Imerco A/S er Danmarks største isenkramkæde fordelt over hele landet og en årlig butiksomsætning på ca. 1,5 mia. kr. Derudover driver Imerco en af Danmarks største kundeklubber, Imerco+, med mere end 1. mio. medlemmer, samt en webshop, imerco.dk, som er i rivende udvikling.

Imerco blev startet helt tilbage i 1928 og fylder således 90 år i 2018. Imerco blev i 2007 omdannet til kapitalkæde. I dag udmærker Imerco sig ved at være Danmarks førende butikskæde med det største udvalg af varer og brands inden for køkken og bord. Endvidere har Imerco en lang række brands, der ikke kan købes andre steder.

Imerco er et datter selskab i M. Goldschmidt Holding-koncernen.